Per les escoles, la nostre principal raó de ser, i per la cual va néixer i es va desenvolupar el projecte inicial, hem creat i adaptat els espais de la granja. Hem tingut i tenim un creixement lent i sostenible, basat en aplicar el que anem aprenent gràcies a les visites de les escoles.

Hem creat els espais amb les aportacions de les mestres de diferents escoles, a fi de millorar l’estada al màxim.

La sortida de la granja està arrelada a les edats de entre 3 i 7 anys. Tot i que per nosaltres qualsevol edat es pot vincular a moltes activitats a la granja. Podem explicar el color d’una cavall per als més menuts. Explicar cada especie pels no tant menuts, i fins i tot relacionar els comportaments de cavalls en manada per fer entendre als joves perquè la cohesió de grup és important.

A continuació us deixem els tres tipus d’activitats que realitzem per a les escoles.

Els animals de la granja

Què menja el conill?

Com es comuniquen els cavalls?

Per què les gallines no volen?

El principal objectiu d’aquesta activitat és que a través dels sentits, els infants puguin conèixer les característiques dels animals de la granja.

Per altra banda, busquem potenciar la creativitat dels infants, dibuixant i experimentant amb diferents materials tot allò el que han observat.

L’ hort ecològic

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer l’hort ecològic. D’aquesta manera els nens i nenes podran conèixer els diferents tipus de cultiu segons l’època de l’any, el procés de creixament i el treball a l’hort.

Per altre banda parlarem de les característiques la la importàncies d’una bona alimentació.

Itinerari Forestal

Hem dissenyat un Itinerari forestal on els infants, a través dels sentits, entraran en contacte directe amb la natura i tots els seus elements.

L’objectiu d’aquesta activitat és conèixer les característiques del medi natural on vivim i reflexionar sobre la responsabilitat individual envers el medi ambient.

Per acabar la sortida, els infants elaboraran un herbari amb les diferents plantes que coneixeran durant l’activitat.

És una activitat d’agilitat, superació, coneixement del bosc proper, sostenibilitat, i responsabilitat.

Per a aquesta activitat cal dur un calçat adequat.

Durada: 1h 30min

Nivells: de 1r a 6è